Majoránka
Čerstvá majoránka překvapí svou jemnou chutí. Výborně se hodí ke skopovému, hovězímu i vepřovému masu, skvěle se doplňuje s chutí česneku. Majoránka se používá ke kořenění vydatných pokrmů, jako jsou jídla z jednoho hrnce.
Zjistit více
Brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme scezené a lehce nakrájené zelí. Poté i vejce, mléko, sůl, pepř, prolisovaný česnek a nasekanou majoránku. Mléko přidáváme, aby byly bramboráky hezky křupavé. Dobře promícháme a dle potřeby přisypeme i mouku. Opět zamícháme. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlatova.
Čerstvá majoránka překvapí svou jemnou chutí. Výborně se hodí ke skopovému, hovězímu i vepřovému masu, skvěle se doplňuje s chutí česneku. Majoránka se používá ke kořenění vydatných pokrmů, jako jsou jídla z jednoho hrnce.
Zjistit více