Oregano
Nepostradatelná součást italské kuchyně. Nejčastěji se používá k přípravě pizzy, těstovin všeho druhu a rajčatových pokrmů. Hodí se skvěle pro zvýraznění chuti skopového a drůbežího masa.
Zjistit více
Na tento recept si připravíme pánev, která je vhodná i do trouby. V míse prošleháme vejce se smetanou, směs osolíme a opepříme.
Slaninu si opečeme dozlatova a dáme stranou. Do pánve dáme cibuli (pokud je potřeba přidáme trochu oleje) a necháme ji opéct. Postupně přidáme nakrájená rajčata a špenát.
Ke směsi vsypeme opečenou slaninu, nalijeme vejce se smetanou a oba sýry. Lehce promícháme a nakonec přidáme čerstvé oregano.
Pánev vložíme do trouby a pečeme při 180 stupňů cca 15 minut.
Nepostradatelná součást italské kuchyně. Nejčastěji se používá k přípravě pizzy, těstovin všeho druhu a rajčatových pokrmů. Hodí se skvěle pro zvýraznění chuti skopového a drůbežího masa.
Zjistit více