Coriander
This herb is used in various meat and exotic dishes, particularly curries. Due to its distinctive aroma, it is most used in Asian and Mexican cuisine.
Find out moreKimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, který pomalu kvasí. Spousta vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. Příprava je jednoduchá, ale chce to trpělivost a kvalitní suroviny.
Zelí umyjeme a odstraníme tvrdé části. Nakrájíme na kousky. Z 5ti hrnků vody a 1/2 hrnku soli připravíme solný roztok. Do něj vložíme připravené zelí na cca 2-3 hodiny.
Mezitím ze 1/4l vody a rýžové mouky uvaříme kaši, zhruba 5 minut provaříme za stálého míchání. Připravenou kaši necháme vychladit v lednici. Po vychlazení k ní přimícháme chilli vločky. Dobře promícháme.
Zelí scedíme ze solného roztoku a dobře opláchneme.
Do velké mísy dáme zelí, česnek, nakrájenou cibuli, ředkev na kolečka, nakrájený zázvor, rybí omáčku, cukr a trochu soli. Koriandr natrháme také do mísy. Přidáme připravenou chilli pastu a dobře rukama promícháme.
This herb is used in various meat and exotic dishes, particularly curries. Due to its distinctive aroma, it is most used in Asian and Mexican cuisine.
Find out more